Bila Si Cinderella Izara Terkejut Pisau Potong Kek Patah!

Semalam telah berlangsungnya majlis resepsi perkahwinan bagi pasangan, Izara Aishah dan Adib Khalid yang diadakan di Mandarin Oriental, Kuala Lumpur. Ramai yang terpaku melihat kejelitaan Izara yang tampil bak puteri raja dengan busana yang direka khas oleh Rizman Ruzaini.

Tidak seperti majlis pernikahannya Jumaat lalu, kali ini ramai memuji solekan dan busana Izara yang hampir sempurna seperti puteri raja dengan busana yang meleret panjang. Selain kejelitaan wajah Izara, ramai turut terpesona dengan hiasan pelamin keseluruhannya yang tampak mewah.

Selain Datuk Seri Siti Nurhaliza dan Datuk K selaku ahli keluarga, beberapa orang tetamu kenamaan seperti Nurul Zahid dan selebriti, Neelofa dan Farah Nabilah turut hadir memeriahkan majlis persandingan semalam.

Dengan ini kami kongsikan beberapa gambar di sekitar majlis persandingan Izara dan Adib semalam. Enjoice!

Busana Izara kali ini mendapat banyak pujian daripada para tetamu dan orang ramai yang terpukau dengan kecantikan gadis kelahiran Johor Baharu itu.

Ringkas tetapi tetap menyerlah dengan busana putih dengan kerawang berwarna silver di bahu, ditambah pula dengan mahkota dikepala. Izara telah berjaya ‘menyihir’ setiap mata yang memandangnya.

Dalam kemeriahan majlis persandingan yang serba mewah tu, rupanya ada sesuatu yang terjadi disebaliknya.

Rupa-rupanya ketika sesi memotong kek, pisau kek yang digunakan itu telah patah! Alamak, macam mana boleh patah pula ni?

Namun mereka masih mampu menyembunyikan perasaan terkejut itu apabila Izara dengan selamba menunjukkan pemegang pisau tersebut kepada para tetamu.

Tapi apa pun, ianya tak menjadi satu masalah langsung kerana berkemungkinan lapisan kek yang dipotong itu agak keras sedikit.

Bagaimanapun, keseluruhan majlis tampak sangat sempurna dengan melihat kecantikan serta kekacakan kedua mempelai yang bagaikan pasangan diraja.

Semoga masjid yang dibina itu mendapat keberkatan-Nya dan sentiasa berada dibawah rahmat Yang Maha Esa. -MYNEWSHUB.CC / AH

Loading...

Add Comment